Transilvania JUG

Sponsors

12
Dec
2012
0

Concurs Java lansat de TodaySoftMag

Textul complet de la anunt il puteti gasi aici. Testul Brainbench despre care e vorba puteti gasi aici. Sa nu va enervati prea mult din cauza calitatii testului :-). ID-ul de transcript final trebuie sa fie de forma “http://www.brainbench.com/transcript.jsp?pid=1234567”.

Citat din anunt:

Începând cu acest număr vom avea câte un concurs la fiecare apariție a revistei. Premiile vor fi oferite de către Confucius Consulting, www.confucius.ro și vor consta în cărți de management sau invitații gratuite la training-uri sau evenimente.

Concursul se adresează, luna aceasta, programatorilor de JAVA. Va fi premiată persoana care obține punctajul maxim la testul de Java 6 disponibil gratuit pe www.brainbench.com, nivelul advance sau expert. Pentru validare, testul trebuie făcut începând de astăzi până duminica următoare, 16.12.2012, iar rezultatele sa fie făcute publice și trimise pe adresa redacției contact@todaysoftmag.com.

Câștigătorul concursului va fi anunțat în cadrul evenimentului de lansare a numărului 7 TSM, care va avea loc luni, 17.12.2012 la sediul Endava Cluj.

Notă: Premiul va fi trimis prin curier câștigătorului în cazul în care acesta nu este din Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

df